Smag jernalderen

Smag jernalderen

Tag plads i skindene til højbords med høvdingen og smag fortidens lækre retter. Her spises frokosten i jernalderrammer, mens kokken krydrer med spændende myter, skjalden spiller og I hører arkæologen fortælle om fortidens ingredienser.

Drømmer du om at sidde med til højbord med høvdingen, når de drabelige krigere kommer hjem fra togt? At nyde stemningen omkring langbordet, når fadene med velduftende mad bæres rundt af trællene og krusene er fyldt med det dejligste bryg?

Så lad det ikke blive ved drømmen!

Søndag den 17. Juli kl. 10, bliver det nemlig muligt at sætte sig til bords til det nyudviklede event “Smag jernalderen” i Jernalderlandsbyen Odins Odense.

Du får her muligheder for at tage på en tidsrejse mere end tusind år tilbage i tiden og følge bægrenes klang og de digteriske toner, der strømmer ud af lyren, når skjalden underholder ved høvdingens taffel.

Smag jernalderen byder på:

En lækker frokost, alt på et bræt, med ingredienser fra jernalderen, tilberedt af en moderne kok med respekt for fortidens kogekunst og tilberedning.

Frokosten nydes i nær-autentiske rammer i Jernalderlandsbyen Odins Odense. Under frokosten får gæsterne oplæg om arkæologiske fund, der fortæller om jernalderens ingredienser af arkæolog Michael Borre Lundø (Odense Bys Museer), menu, fortællinger og myter ved kokken Bjarne Taudal (Café Sejd, Jelling) , musikalsk indslag af Terra Magica . Inklusive i arrangementet er gratis entré til Skjaldefestivalen (normalpris entré 125 kr.), som man kan nyde efter spisningen indtil kl. 16 søndag. Pris 399 kr. medlemspris 349 kr. Max. 50 pladser.

Kun søndag kl. 10 – 13 (og kun mod forudbestilling)

Pris: 399 kr. for en lækker frokost inklusive underholdning og entré til Skjaldefestivalen. Pris medlemmer 349 kr.
Sidste frist for bestilling er tirsdag den 12/7 kl 17.

Max 50 pladser.